Hvem er vi ?
 

Radio Solskin blev startet som et selskab af fagbevægelsen i Skælskør d. 1/10 1988 og har kørt uafbrudt lige siden. Indtjeningen kommer fra sendetidsbetaling fra Slagelse kommune, reklamer og støtteforeningen.

Der er tilknyttet en fast stab på ca. 25 frivillige medarbejdere, der alle laver radio, fordi det er sjovt og spændende.

Radio Solskin er i konstant udvikling. I 1994 blev der bygget et nyt opholdsrum/støtteforeningslokale. I 1996 blev studie og teknik sat i stand med ny lyd-isolering på vægge og lofter. I 1997 blev et studie 2 klar, og vi investerede i en ny sender og antenne. I 1998 fik vi internetsider, der bliver opdateret dagligt. Vi afvikler meget musik og programmer fra computere, men vi prioriterer stadig lytterkontakten højt med bl.a. musikønske programmer. Vores diskotek har ca. 210.000 registrerede titler, lige fra 78'er til MP3, og der kommer stadig både nye og gamle til.

Radio Solskin er en lokalradio, og derfor gør vi meget ud af det lokale stof med servicemeddelelser og indslag hver dag. Kommunens foreninger kommer gratis til orde i Foreningsradio, eller i form af servicemeddelelser eller indslag - så ring eller send os et brev med jeres arrangementer o.lign., og vi tager det op i radioen.
 
 

        Radio Solskins Støtteforening

Støtteforeningen er en selvstændig forening med det formål at støtte radioen økonomisk. Medlemstallet er den 1 januar 2016 på ca. 350. Det er foreningens opgave at køre bankospil, service overfor medlemmerne i form af gevinster til quizer, lytterhilsener m.m. Medlemmerne kan gratis ønske musik og deltage i quizer, med den begrænsning, at man kun må ringe Ún gang pr. medlemsnr. i en udsendelse eller quiz. Se her for oplysninger.

 
 
Tilbage   Forside